Proiectare sistem de irigatii

Proiectam sistemul de irigatii GRATUIT!

Pentru a putea beneficia de proiectare gratuita a sistemului de irigatii va trebui sa ne transmiti urmatoarele date:

  1. Schita terenului, cu cote pe toate elementele figurate. Daca sunt zone ce nu necesita udare (de exemplu foisor, gratar, casuta de gradina, etc.) te rugam sa le figurezi si sa le cotezi si pe acestea.
  2. Pozitionarea sursei de apa si caracteristicile de debit si presiune ale acesteia. Daca sursa de apa este un put forat cu pompa, ne sunt necesare: adancimea de aspiratie, producatorul si modelul pompei/hidroforului.
  3. Numar de telefon de contact - in mod sigur exista intrebari suplimentare din partea noastra, deci trebuie sa avem posibilitatea de a te contacta rapid.

Dupa stabilirea detaliilor necesare proiectului, noi ne apucam de treaba si cand terminam iti transmitem oferta pentru sistemul de irigatii.

ATENTIE! Proiectul complet va fi predat doar in momentul achizitionarii materialelor, sau in urma platii serviciului de proiectare (daca nu se achizitioneaza materialele de la noi).

Ce iti oferim?

  • Serviciu profesional de proiectare sistem de irigatii
  • Plan de amplasare aspersoare
  • Retea subterana de alimentare cu apa a sistemului de irigatii
  • Plan cu distante de montaj a aspersoarelor
  • Detalii de montaj si asistenta tehnica (on site sau prin telefon)

Proiectare sistem irigatii. Serviciu gratuit de proiectare pentru sisteme de irigatii gazon

Produse de calitate

Rain Bird este liderul mondial in sisteme de irigatii si ofera o calitate superioara, atat prin tehnicile de fabriacare a aspersoarelor dar si prin respectarea specificatiilor declarate

Produse profesionale

Produsele noastre, marca Rain Bird, sunt produse profesionale pentru sisteme de irigatii gazon, care pot fi utlizate atat in aplicatii rezidentiale dar si comerciale (parcuri, terenuri de sport)

Pret mic

Produsele Rain Bird ofera cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Stim ca pretul este un factor important in decizia de cumparare, deci la noi veti gasi mereu preturi mici

Distribuitor Rain Bird

Suntem distribuitor Rain Bird Romania, astfel vei avea mereu garantia ca produsele noastre sunt originale. Oferim suport tehnic la cumparare, dar si dupa cumparare.


Contact


Email: office@rain-bird.ro
Bucuresti, Sector 3