Automatizare sisteme de irigatii: programatoare si electrovane

Rain Bird, Liderul mondial in sisteme de irigatii

Programatoarele Rain Bird pentru sisteme de irigatii ofera functii si calitate profesionala, pastrand usurinta in utilizare. Electrovanele (electrovalve) Rain Bird sunt cele mai fiabile electrovane de irigatii de pe piata.

Programator irigatii Rain Bird ESP-RZX: Programator pentru irigatii cu posibilitate de montaj la interior sau exterior, in functie de model, compatibil cu electrovanele de 24V, cu 4, 6 sau 8 zone de udare.

Programator irigatii Rain Bird ESP-ME: Programator modular, profesional pentru sistem de irigatii cu extinderea zonelor de la 4 la 200 de zone de udat.

Programator irigatii Rain Bird WP: Programator irigatii cu baterii 9V cu 1, 2, 4, 6 sau 8 zone de udare.

Electrovana irigatii Rain Bird: Electrovane Rain Bird HV, DV sau PGA cu solenoid de 9V sau 24V.

Senzor de ploaie Rain Bird RSD-BEx: Senzor de ploaie pentru oprirea automata a sistemului de irigatii.

Ce gasesti la noi?

  • Programatoare 9V si 24V pentru sisteme de irigatii
  • Electrovane Rain Bird 9V si 24V
  • Programatoare prin INTERNET sau Bluetooth pentru irigatii
  • Senzor de ploaie Rain Bird


Produse de calitate

Rain Bird este liderul mondial in sisteme de irigatii si ofera o calitate superioara, atat prin tehnicile de fabriacare a aspersoarelor dar si prin respectarea specificatiilor declarate

Produse profesionale

Programatoarele si electrovanele, marca Rain Bird, sunt produse profesionale pentru sisteme de irigatii gazon, care pot fi utlizate atat in aplicatii rezidentiale dar si comerciale (parcuri, terenuri de sport)

Pret mic

Programatoarele si electrovanele Rain Bird ofera cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Stim ca pretul este un factor important in decizia de cumparare, deci la noi veti gasi mereu preturi mici

Distribuitor Rain Bird

Suntem distribuitor Rain Bird Romania, astfel vei avea mereu garantia ca produsele noastre sunt originale. Oferim suport tehnic la cumparare, dar si dupa cumparare.