Sisteme de irigatii prin picurare

Rain Bird, Liderul mondial in sisteme de irigatii

Furtunul pentru irigatii prin picurare de la Rain Bird ofera o calitate exceptionala, fiind furtunul cu cea mai mare durata de viata de pe piata.

Furtun picurare Rain Bird: Furtun de picurare blank (orb) sau cu duze cu compensare de presiune, dublustrat, rezistent UV, grosime perete 1.2mm cu montaj subteran sau suprateran.

Fitinguri si acceorii pentru picurare: Cot, teu, mufa, racord, filtru Y.

Microaspersie Rain Bird: Microaspersoare Jet-Spike, XS, furtun microstropire 4-6mm, utilizate pentru udarea jardinierelor.

Ce gasesti la noi?

  • Furtun de picurare, orb sau cu duze, cu compensare de presiune Rain Bird
  • Fitinguri pentru furtun de picurare
  • Microaspersoare pentru jardiniere


Produse de calitate

Rain Bird este liderul mondial in sisteme de irigatii si ofera o calitate superioara, atat prin tehnicile de fabriacare a aspersoarelor dar si prin respectarea specificatiilor declarate

Produse profesionale

Produsele noastre, marca Rain Bird, sunt produse profesionale pentru sisteme de irigatii gazon, care pot fi utlizate atat in aplicatii rezidentiale dar si comerciale (parcuri, terenuri de sport)

Pret mic

Produsele Rain Bird ofera cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Stim ca pretul este un factor important in decizia de cumparare, deci la noi veti gasi mereu preturi mici

Distribuitor Rain Bird

Suntem distribuitor Rain Bird Romania, astfel vei avea mereu garantia ca produsele noastre sunt originale. Oferim suport tehnic la cumparare, dar si dupa cumparare.